Behandelingen

Energetische blokkades uiten zich vaak fysiek en/of mentaal. Hoewel dit een ongrijpbaar idee kan zijn is het werken met energie eigenlijk heel aards en grondend. Denk maar eens terug aan een moment dat je buikpijn had of je teen stootte. Het eerste wat je vaak doet in zo’n geval is je handen naar de plek brengen waar je de pijn ervaart. Het verlicht en verzacht de ervaring van pijn, simpelweg door je handen naar die plek te brengen en erbij aanwezig te zijn. 

Bij een Reiki behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op je lichaam (over de kleren, m.u.v. een combi met massage en/of aromatouch) en ben ik met mijn aandacht volledig aanwezig. Als gever ben ik een soort doorgeef-luikje om universele levensenergie via mijn handen naar jouw systeem te laten stromen. Dit zorgt ervoor dat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam kunnen op- en ontladen zodat de energie weer kan stromen. 

Wat ik doe:
Reiki gaat naar de kern van de klacht en die ligt soms heel ergens anders dan waar de klacht zich manifesteert. 
Zo kan het zijn dat je tintelingen, warmte of kou ervaart, beelden ziet of zelfs een beetje in een dromerige doezelstaat terechtkomt. Dat is helemaal ok, de energie doet zijn werk! Ook kan het zijn dat je in de dagen erna het effect voelt van de Reiki, door bijvoorbeeld meer vermoeidheid te ervaren, meer te dromen of ineens bepaalde inzichten te krijgen. Soms komen er ook emoties los tijdens of na de behandeling; alles is meer dan welkom. In mijn praktijkruimte creëer ik een veilige setting waarin ik aanwezig ben bij wat er in jou te voelen is. 

Wanneer ik een Reiki behandeling combineer met massage maak ik gebruik van een holistische en intuïtieve techniek. Afgestemde aanraking die zacht, vertraagd en vooral ook diepgaand is. 

Aromatouch® is een massagetechniek die bestaat uit 6 fases in combinatie met de essentiële oliën van DõTERRA. De informatie over deze techniek ontvang je per mail mocht je interesse hebben. Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier. 

Investering:
Zie voor de actuele prijzen de
tarievenlijst