Coaching

In mijn werk als neonatologie-, kinder- en jeugdverpleegkundige vervul ik al 12 jaar ook de rol van coach –  dat is onderdeel van ons werk. Zowel voor studenten als mentor, als voor ouders in hun ervaringen rondom het ouderschap. In 2022 rondde ik de opleiding tot Intuïtief coach af en in die opleiding leerde ik mijn basis als coach enorm te verdiepen en versterken. 

Afgestemd op de individuele behoefte richt ik mijn coaching op thema’s (liefde, relatie, opvoeding, persoonlijke groei), levensgebieden (fysiek, mentaal, spiritueel) en vooral ook het nu!

In het nu is er zoveel te ervaren! Dat maakt ook dat ik in mijn vorm van coachen altijd lichaams- en energiewerk meeneem. Ik heb een holistische visie, alles is met elkaar verbonden. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld de symboliek uit de natuur, systemen en de spiegels die mensen ons voorhouden, is er zoveel te zien en leren over onszelf. Wat zegt dit moment je? Wat is er te zien, horen, voelen? Welke plek neem jij in binnen je werk, je gezin of binnen de maatschappij? Naar welke antwoorden ben je op zoek en zitten ze misschien al in jou..?
Groeien naar jouw potentieel is waar ik je dolgraag bij begeleid, want ja, dit is écht voor íedereen mogelijk!

De coaching is altijd in afstemming met jou; samen kijken we naar wat nodig is. Een eerste sessie zal dan ook een uitgebreide intake en kennismaking zijn. Tijdens deze intake hebben we het over je vragen, wensen en doelen en staan we stil bij wat jou nu bezighoudt. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om je vraag te stellen of even te sparren!