Coaching

Hoewel ik een algemene opleiding tot life-coach heb afgerond, voelt dit als slechts de basis van wat ik bied. Mijn persoonlijke ervaringen, mijn rol als assistent bij een Tantra-centrum, mijn werk als kinder- en neonatologieverpleegkundige zijn voor mij mogelijkheden om steeds weer nieuwe vormen van coaching te leren. Afgestemd op de individuele behoefte richt ik mijn coaching op thema’s (liefde, relatie, opvoeding, persoonlijke groei), levensgebieden (fysiek, mentaal, spiritueel) en vooral ook het nu!

In het nu is er zoveel te ervaren! Dat maakt ook dat ik in mijn vorm van coachen altijd lichaams- en energiewerk meeneem. Ik heb een holistische visie, alles is met elkaar verbonden. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld de symboliek uit de natuur en de spiegels die mens en dier ons voorhouden, is er zoveel te zien en leren over onszelf. Wat zegt dit moment je? Heb je weleens aan je lichaam gevraagd wat het wil zeggen? Naar welke antwoorden ben je op zoek en zitten ze misschien al in jou..?
Groeien naar jouw potentieel is waar ik je dolgraag bij begeleid, want ja, dit is écht voor íedereen mogelijk!

Een coachingstraject is altijd in afstemming met jou; samen kijken we naar wat nodig is. Een eerste sessie zal dan ook een uitgebreide intake en kennismaking zijn. Tijdens deze intake hebben we het over je vragen, wensen en doelen en staan we stil bij wat jou nu bezighoudt. Daarnaast kijken we naar welke vorm van coaching bij ons beide resoneert.

Neem gerust contact op om je vraag te stellen of even te sparren.