Jora is een Hebreeuwse naam, het betekent letterlijk ‘frisse herfstregen’. Het is de eerste regen na de droogte van een zomerseizoen en wordt gezien als een erg vruchtbare regen die alles weer doet leven.

Deze symboliek sluit mooi aan bij wat ik wil uitdragen. Als we vastlopen op ons pad kunnen we allemaal wel eens wat frisse regendruppels gebruiken om onze levenskracht weer te voelen. In de vorm van coaching, lichaams- en energiewerk vind ik het heerlijk om die regendruppels te verspreiden en hiermee mezelf en anderen te inspireren. 

Zelf heb ik al heel wat regendruppels dankbaar mogen ontvangen. In de afgelopen jaren heb ik me door ziekte, verlies, verdriet en tegenslag regelmatig mogen herinneren dat alles weer geheeld kan worden en alles mogelijk is, zolang ik mijn waarheid leef en me blijf verbinden met mijn lichaam, mijn hart en spirit. 

Ik heb sinds 2012 als neonatologie- en kinderverpleegkundige en daarna ook als gezinscoach gewerkt. Een baan die me heel veel kennis en tools heeft gegeven over de ontwikkeling, gezondheid en het welzijn van kinderen en hun ouders.

Ook heb ik een eigen praktijk als docent babymassage, waarbij ik ouders ondersteun bij het herstellen en/of versterken van de band met hun baby. Ik ben gespecialiseerd in hechtingsproblematiek na een ziekenhuisopname. Heel waardevol werk, waar ik me elke dag dankbaar voor voel. 

In 2022 heb ik mijn opleiding tot Intuïtief Coach afgerond bij IMC Mensontwikkeling. In deze opleiding heb ik ook ontdekt hoe onwijs verrijkend systemisch werk is en dit bied ik dan ook actief aan in mijn praktijk. In 2024 zal ik hier ook een verdiepende opleiding in gaan volgen. 

Samen met mijn man, onze dochter, onze hond en poes wonen we aan de bosrand op de Utrechtse Heuvelrug. Ik breng mijn vrije tijd door met ons gezin en onze vrienden, liefst in de natuur. Ik hou van spelen, muziek, tuinieren, boswandelingen, beweging, dans, spiritualiteit, lezen en nog veel meer! 

Ben je geïnteresseerd, geïnspireerd of heb je vragen? Laat het me weten en neem gerust contact op!