Voluit leven!

Als je te maken krijgt met een fysieke, emotionele of psychische aandoening dan kan het leven soms behoorlijk pittig aanvoelen.
De regie nemen over het herstel van je lichaam of energie kan op vele manieren. Heling ontstaat wanneer je niet alleen kijkt naar het verlichten van klachten/symptomen, maar ook naar oorzaak ervan. 

Investering: 480,- euro incl. BTW

Dit traject is inclusief:

  • 4 coachsessies van 1,5 uur, aangevuld met Reiki en/of massage
  • Persoonlijke edelstenenset ter ondersteuning van jouw helingsproces
  • 2 tussentijdse digitale sparmomenten van 30 minuten
  • Een werkboekje met meditaties en vragen die je helpen naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam
  • Optioneel met meerprijs: plantmedicijn ceremonieel. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven!

In mijn visie is een holistische kijk op het menselijk lichaam erg belangrijk voor het omgaan met ziekte of belasting. Daarbij zijn alle vormen van genees- en heelkunde complementair aan elkaar. Het één sluit het ander niet uit, het mag elkaar helemaal aanvullen en in elk moment kun je opnieuw voelen en bepalen wat voor jou lichaam werkt.

Dit heb ik zelf ervaren tijdens de ontdekking van een ernstige auto-immuunziekte die mijn leven compleet veranderde. De medicatie die hierbij werd ingezet als behandeling heeft me in de eerste fase van de ziekte geholpen om pas op de plaats te maken en de meest ernstige klachten de kop in te drukken: dat gaf me ruimte en tijd om naar binnen te keren en te onderzoeken wat mijn lichaam en geest nodig hadden. Dit beperkte zich niet tot het bestrijden/onderdrukken van de symptomen – het pad ging diep naar de oorzaken en de triggers. Dat besef leidde ertoe dat ik mijn leven 180 graden omdraaide: alles in het belang van het weer in balans brengen van mijn hele systeem.

Geen enkele therapie stond hierbij op zichzelf, het was – en is nog steeds – een pad van bewustzijn op alle lagen van mijn leven. Waar fysiek voeding, beweging en massage nodig was om te herstellen en ont-spannen, was er energetisch Reiki, ademwerk, tantra en meditatie wat me hielp om weer in eigenschap te nemen over mijn lichaam en energie.
In de laag van de psyche kwam ik kindstukken en (mild) trauma tegen wat zich nu in belemmerende patronen openbaarde. In de fysieke laag schreeuwde mijn lichaam om échte voeding, suppletie van de vitamines en mineralen die ik met stress en verharding compleet had opgebruikt. 

Alles vulde elkaar aan en alles was continu in beweging. En hiermee heb ik me vanaf de diagnose tot de dag van vandaag alsmaar krachtiger en levendiger gevoeld.
Is de ziekte weg? Nee, maar het beperkt me niet langer in het voluit leven – sterker nog, het herinnert me dagelijks aan het luisteren naar en voelen van mijn diepste kern. 

Met mij ga je dus ook helemaal tot de kern: wat betekent deze aandoening voor je? Wat wil je lichaam je vertellen? Op welke wijze zou je willen en kunnen samenwerken met je lichaam? Hoe pas je je mindset en dagelijkse praktijk aan op de behoeften van je lichaam en geest? Wat wil er gehoord worden, wat wil er geheeld worden?

Ben je bereid om liefdevol doch krachtig wat stapjes te zetten in je proces van heling? Dan ben je helemaal welkom!