Over JORA

Jora is een Hebreeuwse naam, het betekent letterlijk ‘frisse herfstregen’. Het is de eerste regen na de droogte van een zomerseizoen en wordt gezien als een erg vruchtbare regen die alles weer doet leven.
Deze symboliek sluit mooi aan bij wat ik wil uitdragen. Als we vastlopen op ons pad kunnen we allemaal wel eens wat verse regendruppels gebruiken om onze levenskracht weer te voelen. In de vorm van coaching, lichaams- en energiewerk vind ik het heerlijk om die regendruppels te verspreiden en hiermee mezelf en anderen te inspireren.

Zelf heb ik al heel wat regendruppels dankbaar mogen ontvangen. In de afgelopen jaren heb ik me door ziekte, verlies, verdriet en tegenslag regelmatig mogen herinneren dat alles weer geheeld kan worden en alles mogelijk is, zolang ik mijn waarheid leef en me blijf verbinden met mijn lichaam, mijn hart en spirit.

Authenticiteit, gelijkwaardigheid en vrijheid zijn mijn kernwaarden. Ik ben altijd op zoek geweest naar manieren om mezelf en anderen uit te nodigen de verbinding met ons Zelf te herstellen. Door liefdevolle aandacht, zowel naar binnen als naar buiten gericht, te beoefenen heb ik keer op keer mogen zien hoe het mensen heelt en ondersteunt en zorgt voor een leven vol overgave en plezier.

Rust, helderheid, energie, balans, inspiratie, overgave, kracht.. zo maar een kleine greep uit de woorden die in me opkomen als ik invoel op wat lichaams- en energiewerk mij heeft gebracht. Ik leef elke dag een stukje meer vanuit mijn waarheid en daarbij maak ik dagelijks gebruik van meditatie, beweging, Reiki, (zelf)massage, tantra, ademwerk, plantmedicijn, de natuur en mijn dieren.
Het draagt allemaal bij aan de reis naar binnen en de sleutel tot het leven vanuit mijn authentieke Zelf; volledig afgestemd op de liefdevolle energie van het leven.

Ik heb jarenlang als neonatologie- en kinderverpleegkundige en gezinscoach gewerkt. Eerst in het kinderziekenhuis, daarna in de jeugdgezondheidszorg. Een droombaan, die me heel veel kennis en tools heeft gegeven over de ontwikkeling, gezondheid en het welzijn van kinderen en hun ouders.
Ook heb ik een eigen praktijk gehad als docent babymassage, waarbij ik ouders ondersteunde bij het herstellen en/of versterken van de band met hun baby. Ik was gespecialiseerd in hechtingsproblematiek na een ziekenhuisopname, door bijvoorbeeld prematuriteit of ziekte van de pasgeborene. Super waardevol werk, waar ik me elke dag dankbaar voor voel.

Ik ben woonachtig in Amerongen, aan de rand van het bos, en leef samen met mijn man Joost, onze geweldige lieve hond Wolf en poes Lola. Ik breng mijn vrije tijd door met ons gezin en onze vrienden, liefst in de natuur. Ik hou van spelen, muziek maken, beweging, dans, spiritualiteit, reiki, tantra, lezen en nog veel meer!

Ben je geïnteresseerd, geïnspireerd of heb je vragen? Laat het me weten en neem gerust contact op!